TURURI VIRTUALE SI CONTINUT MEDIA 360°

In perioada de distantare fizica pe care o traversam impreuna, tour360º reprezinta mai mult ca oricand, cel mai potrivit instrument care le permite potentialilor clienti sa experimenteze sentimentul de a se afla in locatia ta.
Tour360° ofera potentialilor clienti o experienta imersiva fiind realizat dintr-o succesiune de panorame sferice interactive, conectate intre ele, pe care utilizatorul le poate accesa atat prin intermediul dispozitivelor mobile (telefon/tableta) cat si al celor fixe (laptop/desktop), fiind totodata compatibile cu dispozitive VR.
Turul virtual poate fi gazduit pe o larga varietate de platforme: Google Maps, StreetView, imobiliare.ro, tour360.ro, imobiliarix.ro, round.me, iar panoramele sferice individuale pot fi publicate pe Facebook.
Previous
Next

TUR VIRTUAL 360

Realizăm fotografii 360° si cream tururi virtuale personalizate pentru promovarea afacerii tale. In era pandemica in care ne aflam, acestea sunt cruciale pentru domenii precum: HoReCa, dezvoltari imobiliare, unitati rezidentiale individuale, apartamente de vacanta in regim hotelier, showroom-uri, unitati comerciale, etc

PROIECTE

CHANGING THE FUTURE TOGETHER

Turul virtual poate fi gazduit pe o larga varietate de platforme: Google Maps, StreetView, imobiliare.ro, tour360.ro, imobiliarix.ro, tur360.ro, round.me, iar panoramele sferice individuale pot fi publicate pe Facebook.

Pregatirea Sedintei Foto

Pornind de la caracteristicile spatiului ce va fi fotografiat alegem impreuna cel mai potrivit moment al sedintei foto si stabilim instrumentele care vor fi implementate.

Realizare Fotografii

Ne deplasam in locatia pregatita corespunzator pentru sedinta foto si realizam materialul fotografic necesar implementarii turului virtual.

Creare Tur Virtual

Editam si procesam fotografiile 360° si iti transmitem draftul turului virtual. Acolo unde este cazul, operam eventuale ajustari si cream turul 360º.

Scroll to Top